• t

    Vegetáriánus ételek

    Vegetáriánus ételek

Elérkezettnek láttuk az időt, hogy a visszajelzéseitek és vásárlói szokásoknak megfelelően, a VEGETÁRIÁNUS ételeket kedvelőinek és fogyasztóinak létrehozzuk egy külön oldalt. Mostantól itt könnyen megtaláljátok a számotokra megfelelő ételeket.

Vegetáriánizmus fajtái közül a GASTROYAL konyháján az úgynevezett, OVO-LAKTO-VEGETÁRIÁNUS ételek készülnek, azaz tojást és tejterméket igen, de semmilyen fajta húst és hús készítményt, zselatint és állati zsiradékot valamint halat nem tartalmaznak!

AZ ÉTLAPON MEGTALÁLHATÓ EGY VEGETÁRIÁNUS NAPI ÉTREND ÉS EGY VEGETÁRIÁNUS A'LA CARTE ÉTELEK ÖSSZESÍTŐJE.

* Az A'LA CARTE étel árakhoz képest

Vegetáriánus a'la carte

Összegyűjtöttük neked az aktuális étlapjaink vegetáriánus ételeit.

Reggelik, levesek, hagyományos és egészségtudatos (szénhidrát és kalória szegény, mentes) főételek, desszertek, pogácsák.
Az ételeket a többi étlap oldalon vega ikonnal jelöltük.
Az alábbi felsorolásban megtetszett ételnév melletti hét, nap megjelölésre kattints rá, várd meg míg átvisz a választott hét étlapra és ott bejelentkezés után máris a kosárba helyezheted.


    Az oldalon feltüntetett tápértékek számított értékek és tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek a konyhatechnológiai eljárásokból adódóan ezektől némileg eltérhetnek. A feltüntetett kedvezmények a listaárhoz képest értendők, a listaár pedig az a la carte étlapon feltüntett árat jelenti. A kedvezményes heti vagy többhetes megrendelésekre lemondást nem áll módunkban elfogadni, a különböző kedvezményeket pedig nem tudjuk összevonni. Az étlap változásának jogát fenntartjuk.