Vegetáriánizmus fajtái közül a GASTROYAL konyháján az úgynevezett, OVO-LAKTO-VEGETÁRIÁNUS ételek készülnek, azaz tojást és tejterméket igen, de semmilyen fajta húst és hús készítményt, zselatint és állati zsiradékot valamint halat nem tartalmaznak!

AZ ÉTLAPON MEGTALÁLHATÓ EGY VEGETÁRIÁNUS EGÉSZ NAPOS / HETES ÉTREND ÉS EGY VEGETÁRIÁNUS ALA CARTE ÉTELEK ÖSSZESÍTŐJE, HOGY TE MAGAD ÁLLÍTSD ÖSSZE; leves, főétel, desszert és reggeli/uzsonna fogásokból ÉTKEZÉSED!

* Az A'LA CARTE étel árakhoz képest

Vegetáriánus a'la carte

Összegyűjtöttük neked az aktuális étlapjaink vegetáriánus ételeit.

Reggelik, levesek, hagyományos és egészségtudatos (szénhidrát és kalória szegény, mentes) főételek, desszertek, pogácsák.
Az ételeket a többi étlap oldalon vega ikonnal jelöltük.
Az alábbi felsorolásban megtetszett ételnév melletti hét, nap megjelölésre kattints rá, várd meg míg átvisz a választott hét étlapra és ott bejelentkezés után máris a kosárba helyezheted.


    Az oldalon feltüntetett tápértékek számított értékek és tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek a konyhatechnológiai eljárásokból adódóan ezektől némileg eltérhetnek. A feltüntetett kedvezmények a listaárhoz képest értendők, a listaár pedig az a la carte étlapon feltüntett árat jelenti. A kedvezményes heti vagy többhetes megrendelésekre lemondást nem áll módunkban elfogadni, a különböző kedvezményeket pedig nem tudjuk összevonni. Az étlap változásának jogát fenntartjuk.